PMU powderbrows

Prijs
Nieuwe set incl. Nabehandeling: €375,-
Touch-up binnen 1 jaar: €175,-
Touch-up binnen 2 jaar: €275,-
Touch-up niet bestaande klant (indien mogelijk) €325,-

Bij deze behandeling wordt er machinaal pigment in de bovenkant van de tweede huidlaag geplaatst. Hierdoor blijft het 1-2 jaar mooi en daarna vervaagt het weer. Het wordt daarom dus ook wel ‘semi’ permanente make-up genoemd. Hierdoor is om de 1 of 2 jaar een touch-up nodig om het weer op te frissen.

Je wilt bij deze behandeling een zo natuurlijk mogelijk resultaat behalen zonder harde lijnen. Het is daardoor ook niet te vergelijken met normale make-up.

Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes.

Super behandeling voor als je het zat bent om je wenkbrauwen elke dag te tekenen en tijd wilt besparen in de ochtend.

Mijn salon is GGD goedgekeurd.

Afspraak en contact

Wenkbrauwen verven en harsen

Prijs: €24,-

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen voorgetekend in de gewenste vorm en geverfd met apraise wenkbrauwverf. Hierna worden de wenkbrauwen geharst.

Afspraak en contact

Hybrid brows

Prijs: €39,50

Bij deze behandeling word er met speciale hybridverf gewerkt. Deze verf blijft tot 6 weken op de haartjes zitten en 7 tot 10 dagen op de huid. Hierdoor heb je meer een make-up effect en is de wenkbrauw mooi opgevuld. Doordat de verf ook op de huid gaat zitten, kan je de vorm ook wat symetrischer maken. Daarom worden de wenkbrauwen bij deze behandeling uitgebreid uitgetekend om het mooiste resultaat te krijgen. Hierna worden de wenkbrauwen ook nog geharst.

Afspraak en contact

Browlamination (incl. Hybrid of normale verf)

Prijs:
Zonder verven: €45,-
Incl. Verven: €55,-
Incl. Hybrid: €60,-

Bij browlamination worden de wenkbrauwhaartjes in de juiste richting gelift. De haartjes worden als het ware ‘getemd’. Browlamination moet uit de haartjes groeien en kan dus 6-8 weken blijven zitten. Deze behandeling is te combineren met normale verf of met hybrid verf.

Afspraak en contact

Lash lift

Prijs: €55

Bij deze behandeling worden de natuurlijke wimperhaartjes omhoog gekrult en worden de wimpers geverfd. Hierdoor lijkt het net alsof je mascara draagt. Een lashlift blijft 6-8 weken zitten.

Afspraak en contact

PMU infralash

Prijs:
Nieuwe set incl. Nabehandeling: €275,-
Touch-up binnen 2 jaar: €150,-

Bij deze behandeling wordt er een heel subtiel lijntje op je wimperrand tussen je wimperhaartjes gezet. Hierdoor krijg je een mooie sprekende blik.

Deze behandeling blijft ook 1-2 jaar mooi zitten. Hierna wordt er weer een touch-up aangeraden om het op te frissen.

Afspraak en contact

Maak een afspraak